Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δεν καταλαβαίνει ο Ολυμπιακός από Capital Controls!

Δεν καταλαβαίνει ο Ολυμπιακός από Capital Controls!

διαρκείας ολυμπιακου ουρες

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καλή. Κάθε άλλο… Η χώρα διάγει την χειρότερη περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της και κινδυνεύει με ιστορικές αλλαγές αρχής γενομένης από τη Δευτέρα.

Παρόλα αυτά ο μέσος Ολυμπιακός, ο μέσος Γαύρος δε καταλαβαίνει από κρίση, δε καταλαβαίνει από Capital Controls. Για 3η συνεχόμενη ημέρα, έγινε πραγματική κοσμοσυρροή για μια κάρτα διαρκείας, καθώς πωλήθηκαν άλλα 700 κομμάτια.

Οι Πειραιώτες μέσα σε τρεις μέρες έχουν πουλήσει περίπου 2.700 εισιτήρια! Οι ουρές και πάλι ήταν μεγάλες όμως η κίνηση της ΠΑΕ να μειώσει τόσο δραματικά τις τιμές, βρήκε απίστευτα μεγάλη ανταπόκριση την οποία ο κόσμος της ομάδος ανταποδίδει!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 01/07/2022 ξεκινά η διάθεση  των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν ...