Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν κάνουμε υπολογισμούς»

«Δεν κάνουμε υπολογισμούς»

Το μάθημα από την Μπαρτσελόνα έγινε ένα καλό μάθημα στους «ερυθρολεύκους», σύμφωνα με τον Κιμ Τιλί. 

«Είναι πάντα δύσκολα αυτά τα παιχνίδια, γιατί οι αντίπαλοι παίζουν χωρίς άγχος. Εμείς, όμως, είχαμε την εμπειρία με την Μπαρτσελόνα που μας κέρδισε στο γήπεδό μας, αλλά και με την Εφές πιο πρόσφατα που έκανε καλό παιχνίδι. Οπότε, περιμένουμε και αύριο ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι». Ανέφερε αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Μάλαγα: «Έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει. Ο Νέντοβιτς παίζει πολύ επιθετικά, έχει καλούς σουτέρ… Είναι ομάδα με ‘ποικιλία’. Θα πρέπει να είμαστε, όπως πάντα, συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να μην υποτιμήσουμε την αντίπαλό μας. Αν παίξουμε σκληρά στην άμυνα, θα βγει και η επίθεση».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το αν θα τερματίσει 2ος ή 3ος, απάντησε: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Το πιο σημαντικό είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να αποφύγουμε τις καλύτερες ομάδες. Στα τελευταία δύο ματς όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε υπολογισμούς.  Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και στους δύο αγώνες, ώστε να τερματίσουμε στην υψηλότερη δυνατή θέση».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...