Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Γκουαρντιόλα: “Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ”

Γκουαρντιόλα: “Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ”

guardiola

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ότι είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ τόνισε πως στο πρώτο γκολ η ομάδα του στάθηκε τυχερή.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου σχολίασε αρχικά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που προπονώ αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος εδώ μέσα. Άλλωστε η Γιουβέντους, η Ατλέτικο και η Μάλμε γνώρισαν την ήττα πέρυσι. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και κάναμε το πρώτο βήμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι μας στην Μπουντεσλίγκα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”.

Τι έχει ο Τσάμπι Αλόνσο;

“Τόσο ο Λεβαντόβσκι, όσο ο Αλόνσο και ο Βιντάλ έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών στα πόδια τους. Δεν νομίζω να έχει κάτι σοβαρό. Θα το δούμε στη συνέχεια”.

Μπορείτε να σχολιάσετε το γκολ του Μίλερ και αν επηρέασε ουσιαστικά την εξέλιξη του αγώνα;

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ. Δεν έχουμε προπονηθεί σε τέτοιου είδους φάσεις. Όμως ήρθε σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Μεταξύ του πρώτου γκολ και του δεύτερου δεν ελέγξαμε όπως θέλαμε το παιχνίδι. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Μετά το δεύτερο γκολ του Γκέτσε, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς”.

Θεωρείτε ότι ο Αλκάνταρα ήταν ο παίκτης κλειδί της ομάδας σας;

“Όχι μόνο με τον Τιάγκο είμαι ευχαριστημένος, αλλά με όλους. Απλώς αυτός έδειξε την τεράστια προσωπικότητά του. Περιμένω και θέλω περισσότερα”.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε τι είπατε στον Ρομπέρτο στο τέλος;

“Τίποτα ιδιαίτερο. Μιλήσαμε στα ισπανικά. Τον ρώτησαν για το πώς είναι η ζωή του εδώ, για τον Βαλβέρδε, για τον Μίτσελ. Απλά πράγματα”.

Το 2001 είχατε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν η ζωή σας αν παίζατε στον Ολυμπιακό;

“Δεν το θυμάμαι. Νομίζω ότι δεν είχα την ποιότητα τότε, ήμουν μεγάλος σε ηλικία, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός καλύτερα έκανε που δεν με πήρε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γκουαρντιόλα: “Αποτυχία αν δεν πάρουμε φέτος το τρεμπλ”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε πως αν η ομάδα του δεν κατακτήσει ...