Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για το δεύτερο βήμα, στο Λαιμό

Για το δεύτερο βήμα, στο Λαιμό

Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στην τελική σειρά των πλέι οφ της Α1 πόλο των Ανδρών, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, κόντρα στην Βουλιαγμένη την οποίο αντιμετωπίζει αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/5), στις 18:30, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (ΕΡΤ2),  ενώ ο τρίτος τελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (26/5), στις 17:30, στο Παπαστράτειο και εκεί ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού  αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ακολουθεί ο δεύτερος τελικός. Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της και θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη σειρά στους τρεις αγώνες. Είμαστε αρκετά καλύτερη ομάδα, το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα προετοιμαστούμε αυτή τη μια μέρα που έχουμε για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη και το Σάββατο με τον κόσμο μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...