Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για το δεύτερο βήμα στη Θεσσαλονίκη

Για το δεύτερο βήμα στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη νίκη με 3-0 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στην τελική σειρά των πλέι οφ της Volley League, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, κόντρα στον Άρη τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/4).

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας. Ο τρίτος τελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 30 Απριλίου (19:00), στο Ρέντη και εκεί ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει ένα ιστορικό τρεμπλ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Μιλώντας στο osfp.gr, η Αρέτα Κονόμη δήλωσε  τα εξής: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο βήμα, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον επόμενο και τελευταίο χρονικά στόχο μας τη φετινή σεζόν. Θα είναι μια δυνατή έδρα αλλά ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εδώ. Από κει και πέρα εμείς πάμε συγκεντρωμένα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στον τελευταίο αγώνα να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...