Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Για πρόταση στον Ρίβερς γράφει η “Marca”!

Για πρόταση στον Ρίβερς γράφει η “Marca”!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Κέι Σι Ρίβερς
Tα πήρε όλα φέτος με τη Ρεάλ ο Ρίβερς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας “Marca”, o Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κέι Σι Ρίβερς.

To όνομα του Κέι Σι Ρίβερς είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η “Marca” δίνει νέα διάσταση στο θέμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, τη Δευτέρα (6/7), οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Ο 28άχρονος (1/3/1987) παίκτης είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι συμβόλαιο με τη Ρεάλ, διάρκειας για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Προς το παρόν, δεν έχει δεχθεί κλήση για να ανανεώσει και οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προσφέρει κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ ετησίως στον Ρίβερς, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε, κατέκτησε όλους τους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...