Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Γεμάτος ο Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ

Γεμάτος ο Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ

Με παρούσες και τις διεθνείς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (18/11, 14:30)  στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ελένη Καπογιάννη είδε τις  Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις  των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδος την Πέμπτη, μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Εθνική, και να ενσωματώνονται με τις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες».

Οι παίκτριες του Θρύλου γυμνάστηκαν κανονικά για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το Σάββατο.

Το ατομικό της πρόγραμμα συνέχισε η Αφροδίτη Κοσμά, η οποία μετράει αντίστροφα για την επάνοδό της στους αγωνιστικούς χώρους.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...