Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Βεζένκοφ:”Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα”

Βεζένκοφ:”Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα”

Τα περιθώρια πρόκρισης έχουν στενέψει για τον Ολυμπιακό και άπαντες έχουν επίγνωση της πραγματικότητες… «Οποίος δεν το έχει καταλάβει ζει σε άλλη πραγματικότητα», σχολίασε ο Σάσα Βεζένκοφ. «Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που μας έχει πει ο κόουτς, παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει άμεσα να βελτιωθούμε. Είδαμε τα λάθη μας με την Άλμπα και αύριο πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς ώστε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Αναφερόμενος στη γερμανική ομάδα, είπε: «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα με ποιότητα. Είναι τελείως διαφορετική από την Άλμπα. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που ξέρει ανά πάσα στιγμή που να χτυπήσει και όπως είδαμε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπορεί να βάλει πολλά τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια και να μπούμε με πιο πολύ πάθος για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, τόνισε: «Στο Μόναχο είχαμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι για κάτι περισσότερο από τριάντα λεπτά, όμως στο τέλος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας γιατί παίξανε πιο σκληρά από εμάς. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά, είναι αθλητική ομάδα που μπορεί να μην πηδάει, αλλά είναι πολύ δυνατή. Οπότε πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να δείξουμε πως το θέλουμε πιο πολύ, γιατί όντως το θέλουμε πιο πολύ και θέλουμε να κερδίσουμε».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τι έφταιξε και κόντρα στο τι γίνεται συνήθως η αλλαγή προπονητή δεν έφερε νίκη, απάντησε: «Το τι έγινε το καλοκαίρι και τι μετά έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε. Η ψυχολογία φτιάχνεται με τις νίκες, οπότε σιγά σιγά πρέπει να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Βεζένκοφ: «Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα και αυτόν τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ μετά τον τελικό: