Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αυτός σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Αυτός σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

carballo

Ο για πολλούς αμφιλεγόμενος Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο 44χρονος Ισπανός ρέφερι επαγγέλλεται μηχανικός, έχοντας σφυρίξει 68 διεθνή παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξανασυναντήσει τον Καρμπάγιο στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Άρσεναλ τη σεζόν 2011-12 για το Champions League, με τους Πειραιώτες να ηττούνται με 2-1.

Ο Ισπανός διαιτητής έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τις αποφάσεις του με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας στο σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ από τον Ζουνίνγκα στο περασμένο Μουντιάλ, ενώ βρίσκεται σε μια διαρκή διένεξη με τον στόπερ της Μπαρτσελόνα Πικέ αφού μετά από δική του έκθεση, ο Ισπανός αμυντικός τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...