Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Από την Εσθονία στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Από την Εσθονία στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

volley

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν από την Εσθονία τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/11), μετά το “διπλό” κόντρα στην Παρνού και με ενδιάμεση στάση στο Μόναχο έφτασαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (7/11) στις 18:00 τον Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Τσουκ, μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση με την Παρνού, δήλωσε στο osfp.gr:

“Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Αυτό δεν μας προβληματίζει, αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στην Παρνού στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στην έδρα του Ηρακλή”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...