Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ανακοίνωσε Αμπντούν η Βέροια

Ανακοίνωσε Αμπντούν η Βέροια

Στη Βέροια για δύο χρόνια ο Αμπντούν
Ο πρόεδρος της Βέροιας, Θοδωρής Καρυπίδης, με τον Τζαμέλ Αμπντούν

Την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Βέροια.

Σπoυδαία μεταγραφική επιτυχία για τη Βέροια, η οποία αργά το βράδυ της Τρίτης (4/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τη διετία 2011-2013 είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ ήταν τριετούς διάρκειας, αλλά στην Αγγλία δεν “έπιασε” ποτέ, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Λόκερεν στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν και στις 30 Ιουλίου 2015 να λύσει τη συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο ύστερα από δύο χρόνια στην ομάδα του “Σίτι Γκράουντ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Djamel Abdoun για 2 χρόνια.

Ο Djamel Abdoun βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα.

O Djamel Abdoun, ο οποίος άνηκε Nottingham Forest, αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο ως δανεικός στην Lokeren, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Καβάλα, Nantes, Sedan και Ajaccio”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...