Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ήταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε»

«Ήταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε»

Στο κακό Γ΄ δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Χάσαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε σήμερα από δική μας ολιγωρία στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου. Παρ’ όλο που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με άμυνα ζώνης δεν επηρεαστήκαμε, παίξαμε πολύ καλά και στο τέλος του Α΄ ημιχρόνου ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του Β΄ μέρους, βιαζόμασταν να τελειώσουμε κάποιες φάσεις, καθώς δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην σκοράρουμε ενώ στην άμυνα κρατούσαμε και δεχτήκαμε μόλις πέντε πόντους. Στο τέλος, κάναμε μία ύστατη προσπάθεια με χαμηλό σχήμα να γυρίσουμε το ματς, ίσως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο τέλος. Έγινε το 1-1, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε να παίξουμε το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι η πίεση στον γηπεδούχο είναι πολύ μεγάλη:

«Όποιος παίζει στην έδρα του η πίεση του αποτελέσματος είναι πιο μεγάλη. Σήμερα φάνηκε και σ’ εμάς αυτό, ήταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο να τελειώσουμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν το κάναμε ενώ δεχτήκαμε και εύκολα καλάθια στο ένας εναντίον ενός. Αυτά ήταν πιστεύω τα δύο στοιχεία που μας στέρησαν τη νίκη».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Το απίστευτο ταξίδι των Νέων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο UEFA Youth League ολοκληρώθηκε ...