Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Έχουμε μεγάλο… βουνό να ανέβουμε»

«Έχουμε μεγάλο… βουνό να ανέβουμε»

Ο Λούκα Μπάνκι, γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά θέλει οι παίκτες του να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους καλύτερους. 

Συγκεκριμένα ο Ιταλός κόουτς είπε:

«Αυτό που περιμένω φυσικά είναι ένα παιχνίδι ενάντια σε μία από την καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το έχουν αποδείξει άλλωστε. Μια ομάδα που έχει εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα της κι έχει νικήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Από την μεριά μας, αν και φαίνεται πως έχουμε να ανέβουμε ένα μεγάλο βουνό, έχουμε την επιθυμία να ανταγωνιστούμε. Κι αυτή είναι η αποστολή μας, μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκα. Θα προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια φιλοσοφία, επειδή ήδη δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο κι έχουμε μια σημαντική ευκαιρία για να δείξουμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους».

Από την πλευρά του ο Μάοντο Λο, ανέφερε:

«Περιμένω μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όπως πάντα στην Ελλάδα. Είμαι επίσης χαρούμενος που θα δω μερικούς πρώην συμπαίκτες μου, όπως τον Στρέλνιεκς. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με πολλή ενέργεια και να παίξουμε σκληρά, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...