Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έφεση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Έφεση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

coulibaly

Την δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός αναφορικά με την ποινή που του επιβλήθηκε σήμερα από τον αθλητική δικαστή, για τα περιστατικό που αναφέρεται στο ΦΑ στο ματς κόντρα στον Πλατανιά.

“Χρυσό” θα πληρώσουν στον Ολυμπιακό τον αναπτήρα ο οποίος σύμφωνα με τον Αθλητικό Δικαστή φέρεται να χτύπησε τον Κουλιμπαλί, αφού η ποινή που του επιβλήθηκε είναι βαριά, εμπεριέχοντας εκτός από χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου φιλάθλων στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Η ΠΑΕ θεωρεί αβάσιμη την ποινή, γι΄αυτό και θα καταθέσει προσφυγή προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία.

Η απόφαση:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...