Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Έμεινε και ο Ομπράντοβιτς!

Έμεινε και ο Ομπράντοβιτς!

Ακόμη ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Πάουλο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα πόλο των Πειραιωτών. 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς. Ο Κροάτης περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο κόσμος με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι κι εγώ ένα κομμάτι μιας μεγάλης οικογένειας! Οι στόχοι μας φυσικά για την νέα σεζόν είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να βρεθούμε στο Final-8, για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας ως Πρωταθλητές Ευρώπης».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Μεγάλος Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 από το «Γ. ...