Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χάσι:”Όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα και αξίζουν να παίζουν”

Χάσι:”Όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα και αξίζουν να παίζουν”

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

-Για το τι άλλο θα κρατούσε από το σημερινό ματς: «Πράγματι σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε χωρίς κόσμο. Ηταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά και για αρκετούς παίκτες. Πολλοί από τους παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει και γνώριζαν από πριν ότι δεν θα είχαν κόσμο. Από πριν μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι θα πρέπει να με δυσκολέψουν στις επόμενες φάσεις και αυτό έκαναν, όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με τον τρόπο που έπαιξαν. Απέδειξαν ότι όλοι έχουν αξία και δικαιούνται χρόνο στα επόμενα ματς. Εχουμε πει ότι όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα και αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό».

-Για τον Ανσαριφάρντ: «Δεν ξέρω τι έχετε διαβάσει ή τι έχετε ακούσει, αλλά εγώ έχω να πω ότι όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα, όλοι υπολογίζονται. Είμαι ανοικτός μαζί τους και τους έχω εξηγήσει τι περιμένω από αυτούς. Δεν έχω κρύψει την μεγάλη μου ικανοποίηση από τον Μπεν και ότι θα είναι ο πρώτος επιθετικός. Εχω μιλήσει και με τον Καρίμ, είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να διεδικήσει τις πιθανότητές του για να παίζει. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω για τον νέο επιθετικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο σε μία ομάδα με 32 παίκτες. Ο Καρίμ μετά από καιρό μπαίνει στο ματς και σκοράρει και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα παίξουμε ως ομάδα, γιατί έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές».

-Για τον Μάρτινς: «Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ξέρω τι γίνεται. Γνωρίζω μόνο τι λέω εγώ και τι συζητάω με τους παίκτες. Εχουμε μεγάλη ομάδα, για τη θέση του Μάρτινς έχουμε 8 παίκτες και είναι δύσκολη η θέση μου γιατί δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω όλους. Αυτό συμβαίνει όταν μία ομάδα είναι μεγάλη, έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές και κάθε παίκτης για να διεκδικήσει τον χρόνο του πρέπει να δείχνει ότι αξίζει. Το ίδιο κάνει και ο Μάρτινς και όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι. Η ομάδα μας παρόλο που έκανε πολλές αλλαγές, κράτησε το επίπεδο ψηλά και την ποιότητα που έπρεπε. Ολοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν τον προπονητή να δυσκολεύεται να αποφασίσει. Οταν βάζεις κάποιον, οι υπόλοιποι επτά μένουν έξω. Είναι δύσκολη απόφαση, δεν μπορείς να την πάρεις εύκολα. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουν για να παίξουν».

-Για τις πολλές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα και αν τον ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας μας, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε για να προχωρήσουμε. Σήμερα ήταν το 4ο επίσημο ματς και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος με πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα να βελτιώσουμε. Εχουμε την ποιότητα και χρειάζεται να έχουμε και τη συμπεριφορά, γιατί αν αυτό γίνει συνεχώς θα βελτιωνόμαστε».

-Την γνώμη του για την ΑΕΛ: «Είναι μία μεγάλη ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει ότι δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους της. Περνάει γρήγορα την μπάλα στον επιθετικό τους, αλλά η πίεση από πλευράς μας ήταν καλή. Εχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες και ειδικά στο κέντρο δυο-τρεις που παίζουν πολύ σκληρά. Για αυτό όταν παίξουμε στην έδρα της θα δυσκολευτούμε αρκετά».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Με 29 αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των προαγωνιστικών

Στα Δημοτικά κολυμβητήρια του Χαϊδαρίου και του Περιστερίου, διεξάγονται από την Παρασκευή (22/6) έως την ...