Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση η Χαλιβέρα

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση η Χαλιβέρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση αποκατάστασης  της Τάνιας Χαλιβέρα, η οποία υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο, από τον γιατρό της ομάδας  και Διευθυντή Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων, Κλινικής Ψυχικού, Ομίλου Ιατρικού Αθηνών  κ. Εμμανουήλ Μπριλάκη.

Η αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση και το διάστημα της απουσίας της υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου (www.osfp.gr), η Τάνια Χαλιβέρα ευχαριστεί τον Γενικό Διευθυντή της Κλινικής Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Θεόδωρο Χαμακιώτη, τον Αναισθησιολόγο κ. Μάρκο Παχουνδάκη και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και φυσικά τον γιατρό της ομάδας, κ. Εμμανουήλ Μπριλάκη, για τις άψογες υπηρεσίες που της παρείχαν και για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Tι κάνει ο Ολυμπιακός στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε στο Europa League και τα kokkina.gr κάνουν μια ανασκόπηση στις ...