Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά

Σε ιδανικές καιρικές συνθήκες γυμνάστηκαν το πρωί οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η θερμοκρασία έπεσε, ο ήλιος κρύφτηκε πίσω από τα σύννεφα και οι ποδοσφαιριστές του κ. Μαρτίνς για πρώτη φορά από όταν ξεκίνησαν την προετοιμασία δεν είχαν… αντίπαλο τους τη ζέστη.

Η φυσική κατάσταση είναι ένα από τα κύρια συστατικά για τη διάρκεια και την επιτυχία μίας ομάδας στη σεζόν, για αυτό και ο προπονητής μας έχει ρίξει αρκετό βάρος στο συγκεκριμένο τομέα αυτή την περίοδο. Εκτός από το τρέξιμο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιείχε και αρκετές ασκήσεις με μπάλα, ενώ όσο πλησιάζουμε στα πρώτα φιλικά η ομάδα μας δουλεύει και στο «χτίσιμο» αγωνιστικού ρυθμού

Το πρώτο παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους είναι προγραμματισμένο για αύριο Παρασκευή (19:00 ώρα Ελλάδος) απέναντι στην Πόγκον Στσέτσιν.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Στην Ιταλία συνεχίζεται η προετοιμασία

Στο «ερυθρόλευκο» Λούκα της Ιταλίας βρίσκεται από την Τετάρτη (04/09) ο Ολυμπιακός, όπου συνεχίζει τη ...