Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Προτάθηκε ο Χίκμαν, τι γίνεται με Τζάκσον-Γκρέιντζερ

Προτάθηκε ο Χίκμαν, τι γίνεται με Τζάκσον-Γκρέιντζερ

Όσο η θέση του ξένου γκαρντ για τον Ολυμπιακό παραμένει “ορφανή”, τόσο θα έρχονται προτάσεις για παίκτες, άλλες αληθινές και άλλες απλώς επιθυμίες.

Ένα όνομα το οποίο εσχάτως φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, είναι ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι, Ρίκι Χίκμαν!  O 31χρονος πλέι μέικερ, έλυσε τη συνεργασία του με την Αρμάνι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ο Αμερικανός παίκτης δε βρίσκεται στις προτεραιότητες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον άσο και οι ερυθρόλευκοι θα ασχοληθούν μαζί του μόνο αν ναυαγήσουν άλλες περιπτώσεις  και δεν ευοδοθεί το προγραμματισμένο για τις ΗΠΑ ταξίδι, στα τέλη της εβδομάδας.

Από κει και πέρα, όπως σας γράψαμε πρώτοι, ο Τζάκσον ήταν και είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο παίκτης δε θα φορέσει τα ερυθρόλευκα αφού θα κοιτάξει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ έχει μεγάλη πρόταση από Κίνα.

Ο Γκρέιντζερ επίσης έχει απασχολήσει αρκετά, όμως δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πείσει τον παίκτη να αρνηθεί μεγαλύτερες προτάσεις από άλλους συλλόγους.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Χίκμαν:”Αγαπημένος μου ήρωας ο Σπανούλης” (vid)

Ο Ρίκι Χίκμαν μίλησε στην κάμερα της Euroleague στα πλαίσια του αφιερώματος “My Euroleague hero”. ...