Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Παιχνίδια για όλους»! (pics)

«Παιχνίδια για όλους»! (pics)

Στο πρόγραμμα «Παιχνίδια για Όλους» συμμετείχε η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση της Κ.Α.Ε., αναφέρει:

Σε ένα υπέροχο εορταστικό κλίμα, με δυνατή μουσική , γήπεδο γεμάτο από κόσμο και παιδιά έτοιμα για δράση συγκεντρωθήκαμε σήμερα (11/05) στην αυλή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες για το διήμερο πολιτισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα 4ωρο αθλητικό πρόγραμμα με τίτλο «Παιχνίδια για Όλους», στο οποίο συμμετείχε και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τα 60 παιδιά Δημοτικών Σχολείων που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε ομάδες των έξι ανά χρώμα και αναμετρήθηκαν στις δοκιμασίες-σταθμούς που είχαμε ορίσει. Όλοι μαζί έγιναν ένα με τους εκπαιδευόμενους από το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και ανταποκρίθηκαν άριστα σε όλα τα παιχνίδια και στους στόχους.

Στο τέλος την απονομή την έκανε η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, κ.Αργύρης Καμπούρης, ο οποίος αγκάλιασε τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε αυτόγραφα, μίλησε για τις «χρυσές» βολές του και τους έδωσε συμβουλές ως πρωταθλητής, αλλά και ως γονιός.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Χίμκι (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 71-54 την Χϊμκι στο «Σ.Ε.Φ.», έφτασε τις 12 νίκες και παρέμεινε ...