Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Πρίντεζης στα kokkina.gr: “Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟ!”

Ο Πρίντεζης στα kokkina.gr: “Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟ!”

printezis

Το ιερό τοτέμ του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλάει αποκλειστικά στα kokkina.gr και στον Βαλάντη Σιδέρη για τη νέα χρονιά, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και την δική του κατάσταση μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι με την εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

B. Σιδέρης: Πως αισθάνεσαι μετά από ένα καλοκαίρι με την εθνική, με πολύ σημαντικό ρόλο και χωρίς πολλές μέρες ξεκούρασης; Γιατί ακολουθούν και πολλά απαιτητικά ματς.

Γ. Πρίντεζης: 11 μήνες οφείλεις να είσαι στην τσίτα. Δεν είναι ότι καλύτερο από θέμα φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας αλλά έχουμε τους κατάλληλους γυμναστές και προπονητές στον Ολυμπιακό. Κάναμε αποκατάσταση και τώρα είμαστε έτοιμοι.

B. Σιδέρης: Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο;

Γ. Πρίντεζης: Ούτε ο coach ούτε εμείς το βλέπουμε σαν παιχνίδι με το Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο. Και πέρυσι που χάσαμε το κύπελλο, μετά κάναμε πολύ καλή χρονιά. Το θέλουμε πολύ το κύπελλο. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Όλοι οι παίκτες είμαστε έμπειροι. Εγώ με το Βασίλη ξέρουμε τα συστήματα, δεν θέλουμε προσαρμογή οπότε θα είμαστε αρκετά έτοιμοι για τον αγώνα αυτό.

B. Σιδέρης: Ο στόχος είναι πάντα η κορυφή. Θεωρείς περισσότερο ενισχυμένη την ομάδα για το παραπάνω βήμα;

Γ. Πρίντεζης: Η ομάδα θα έχει την ταυτότητα του coach φέτος, με έμφαση στην άμυνα. Οι προσθήκες που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Θα είμαστε μία ομάδα με χημεία και ρόλους.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών UEFA C. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει ...

  • “Είπεν Ο Κύριος”

    6 Μήνες μετά ακούγονται αστεία όλα αυτά. Ειδικά το τελευταίο με τους ρόλους και τη χημεία…