Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο επαγγελματίας κύριος Ρομάο!

Ο επαγγελματίας κύριος Ρομάο!

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η πρώτη συνάντηση των ερυθρολεύκων στου Ρέντη εν όψει της νέας σεζόν. Οι παίχτες της ομάδας έλαβαν οδηγίες για το εργομετρικά που θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, διότι θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τη φυσική κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές λίγο πριν την έναρξη του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι “σκανταλιάρηδες” με κάποια παραπάνω κιλάκια λόγω των διακοπών (βλέπε Μύκονο) θα έχουν λίγη περισσότερη δουλίτσα ώστε να επανέλθουν στα απαιτούμενα στάνταρντς.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο 34χρονος Τογκολέζος μέσο Αλέξι Ρομαό! Ο Ρομαό με το που τελείωσαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μετέβη στο Ντουμπάι για ατομικές προπονήσεις μαζί με τον Ανελκά αλλά και τον πασίγνωστο trainer Μεντί Ντουμπάι. Ο έμπειρος μέσος παρέμεινε εκεί και για τις διακοπές του αλλά και για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο Ρομαό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δείχνοντας τόσο τη διάθεση του να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά κυρίως επιδεικνύοντας τον επαγγελματισμό που οφείλει να δείχνει ένας αθλητής στο υψηλότερο επίπεδο.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Ρομαό

O Ρομαο αποτελεί παρελθόν από την οικογένεια του Ολυμπιακού και πλέον θα αγωνίζεται στη Γαλλία ...