Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Μήνυση στη Goal News”

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Μήνυση στη Goal News”

1170x700

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει σαφή θέση απέναντι στα αισχά δημοσιεύματα της εφημερίδος Goal news εξέδωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, κατά της εφημερίδας Goal News, που προσπαθεί με επαίσχυντο τρόπο να συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και «ποινικά κολάσιμες» ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί.

Προφανώς ο διευθυντής της εφημερίδας κ. Μπραουδάκης θέλησε να βάλει με κάθε τρόπο στην εξίσωση τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το έκανε με ψεύδη.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο ότι ουδέποτε υπήρξε «συμφωνία κυρίων» και δεν υπήρξε ουδεμία παραβίαση κανονισμών ή μέτρων τάξης απο τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο κύριος Μπραουδάκης όφειλε να ενημερωθεί σωστά πριν εξισώσει ανόμοιες καταστάσεις, εκτός και αν η θέση της εφημερίδας εμπεριέχει δόλο.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η εφημερίδα κατ’ελάχιστον οφείλει μια συγγνώμη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και κυρίως στους φιλάθλους μας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τρινκιέρι και Πλάθα για τον πάγκο του Ολυμπιακού  

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τους ...