Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα»

«Οι παίκτες τα έδωσαν όλα»

Ο Όσκαρ Γκαρσία, έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας επίσης πως με καθημερινή και σκληρή δουλειά, η ομάδα θα βελτιωθεί.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του: «Ναι, πιστεύω ότι σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Από τους παίκτες πρέπει να ζητάς πολλά, να είσαι απαιτητικός μαζί τους. Παίζουν σε μία ομάδα που για αυτό το σήμα πρέπει να τα δίνουν όλα για να είναι πάντα ψηλά. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό, τα έδωσαν όλα κι αν δεν είχαμε ατυχίες στις τελικές προσπάθειες, σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν μεγαλύτερο».

Για το αν είναι πολλαπλό το κέρδος ενόψει της συνέχειας: «Το να κερδίζεις πάντα βοηθάει, περισσότερα όμως προσφέρει η δουλειά. Το να θέλουν όλοι οι παίκτες να παίξουν και να βοηθήσουν και να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Αυτό είναι που βοηθάει για τη συνέχεια».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Άρη Αβάτου στο Κύπελλο

Τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή και τον Άρη Αβάτου, θ’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των ...