Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Οι δηλώσεις των Προέδρων για το Πρόγραμμα”Mondays Games against COVID”.

Οι δηλώσεις των Προέδρων για το Πρόγραμμα”Mondays Games against COVID”.

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν για τη σημαντικότητα του Προγράμματος “Mondays Games against COVID”.

“Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία”, τόνισε ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος. “Σήμερα έγινε το πρώτο παιχνίδι. Είναι φιλικοί αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα, γιατί δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να τη δουν. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και προσφέρουμε στην κοινωνία μέσα από αυτή την πρωτοβουλία . Πιστεύω πως θα κάνει καλό και στην ομάδα. Εμείς μπορεί να παίζαμε φιλικά, αλλά άλλη σοβαρότητα έχει ένα φιλικό που το βλέπει όλη η Ελλάδα, είναι άλλη η οργάνωση… Είναι καλό για την ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο κ.Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε: “Πέσαμε και εμείς θύματα του κορονοϊού. Τώρα είναι όλοι καλά. Νομίζω πως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι και να κάνεις είναι λίγο. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι αυτό το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα”. Όταν έγινε αναφορά στην πολύ μεγάλη χρηματική δωρεά που είχε κάνει μαζί με τον αδελφό του στο πρώτο κύμα της Πανδημίας, είπε: “Ναι είχαμε κάνει μια κίνηση…. Έτσι είναι είμαστε από την αρχή σε αυτή τη μάχη”.

Σε ερώτηση που τους έγινε για το πως βλέπουν την έως τώρα πορεία της ομάδας, ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: “Καλά έχουμε πάει ως τώρα, εκτός από την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις στον πρώτο αγώνα, ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να το είχαμε κάνει νίκη. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική. Πιστεύω πως ο στόχος για την 8άδα είναι ρεαλιστικός. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν έδρες όπως βλέπουμε. Τα περισσότερα γήπεδα είναι άδεια, όχι, όμως, όλα όπως θα έπρεπε να είναι άδεια. Οπότε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά σε όλες τις έδρες”. Ο κ.Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε: “Θεωρώ πως πάμε πολύ καλά. Είμαστε αισιόδοξοι”.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Συνάντηση Γ. Αγγελόπουλου με Φλορεντίνο Πέρεθ

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Ολυμπιακό, ο εκ ...