Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας μετά το 15΄»

«Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας μετά το 15΄»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά όπως όλοι είδαν στο γήπεδο, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Κρατήσαμε την Κύμη τους 8 πόντους στο Α΄ δεκάλεπτο. Η διαφορά έφτασε και στους 25 πόντους και κάπου εκεί πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας μετά το 15΄. Μίλησα στους παίκτες τώρα στ’ αποδυτήρια και τους είπα πως πρέπει όλοι ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα». Σημείωσε αρχικά.

Αν η αιτία που ο Ολυμπιακός παίζει έτσι είναι αγωνιστική ή πνευματική: «Πιστεύω και τα δύο. Η ομάδα θέλει λίγο παραπάνω απ’ όλους. Όταν έχουμε κερδίσει μέσα σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, από δύο φορές τις ομάδες που είναι στο final 4 αυτή την στιγμή και παίζουμε έτσι σήμερα, καταλαβένετε ότι μας προβληματίζει»

Για τον Ρόμπερτς: «Έχει ένα πρόβλημα στην μέση του, θα μιλήσει με τον γιατρό και θα δούμε πως θα είναι».

Αν υπάρχει θέμα θέλησης στους παίκτες: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν προσπαθούν οι παίκτες. Είμαι όμως πολύ προβληματισμένος και όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω την αιτία που δεν παίζουμε καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε, δεν θα τα καταφέρουμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μαρτίνς:”Ο κόσμος άξιζε ένα τέτοιο παιχνίδι”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ. Για το τι ...