Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπόγρης:”Έχουμε μια κακή περίοδο”

Μπόγρης:”Έχουμε μια κακή περίοδο”

Ο Γιώργος Μπόγρης, δήλωσε κατά τη αναχώρηση της ομάδας για το Μόναχο: “Σίγουρα υπάρχει τρομερή πίεση. Έχουμε μια κακή περίοδο αυτό το διάστημα, όμως, θέλουμε πάρα πολύ να κλείσουμε αυτό τον κύκλο για να αρχίσουμε κάτι καινούργιο. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Γερμανία, με μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στοχευόμενα και είναι πολύ σκληρή. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε όλοι ένα βήμα στον τομέα της δυναμικότητας για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς”.

Για τις ήττες από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: “Ήταν δύο τελείως διαφορετικά ματς. Στο πρώτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο μέρος και πιστεύω πως μας έλειπε η σκληράδα ώστε να κερδίσουμε τις επαφές με τον αντίπαλο. Επίσης τα 20 επιθετικά ριμπάουντ είναι αριθμός απαγορευτικός σε αυτό το επίπεδο. Στον δεύτερο αγώνα ενώ στην άμυνα είχαμε ένα πλάνο στοχευμένο και πήγαμε καλύτερα, στην επίθεση ήμασταν πολύ άστοχοι και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πάρει το ματς. Είναι, όμως, Νοέμβρης ακόμα. Ελπίζουμε αυτά τα παιχνίδια να ήταν το μάθημα”.

Για την γερμανική ομάδα, τόνισε: “Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, με πολύ δυνατά κορμιά στο τέσσερα και στο πέντε. Θεωρώ, όμως, πως δεν έχει τόσο αθλητικά γκαρντ, οπότε αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να καταφέρουμε να τρέξουμε και να πάρουμε ένα ματς σε μια έδρα που είναι διψασμένη για μπάσκετ και θέλει να πετύχει. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ήττες. Ομως, αυτή η ομάδα ξέρει να αντιδρά και θεωρώ πως το αυριανό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να αντιδράσουμε, ώστε στην συνέχεια την Πέμπτη με τον κόσμο στο πλευρό μας να κάνουμε ένα σερί και να ξεκινήσει μια πολύ καλή περίοδος για εμάς”.

*Στο Μόναχο δεν ταξίδεψε ο Άξελ Τουπάν λόγω τραυματισμού.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μπόγρης:”Ανυπομονούμε για ένα σπουδαίο ματς”

Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Πρώτα από όλα του ευχόμαστε ...