Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας:”Νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Νταή”

Μπαρτζώκας:”Νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Νταή”

Πριν από δύο χρόνια, στις 24 Ιανουρίου, ο Αντώνης Νταής έφυγε από κοντά μας, όμως, δεν τον ξεχνά κανείς. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη επί του Κολοσσού στην μνήμη του…

«Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στην μνήμη του Αντώνη Νταή, που σαν αύριο πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας και ένας φίλος για όλους, που μας λείπει».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Για εμάς ήταν εξ’ αρχής ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εκτίμηση στον τρόπο που παίζει ο Κολοσσός. Ήταν σημαντικό να προσέξουμε σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Η δημιουργία των point guard, του Ποτ και του Ξανθόπουλου, είναι πολύ σημαντική. Τελικά και οι δύο μαζί είχαν τέσσερις ασίστ, κάτι που είναι επιτυχία. Από την άλλη βέβαια, μας έβγαλαν και εκείνοι από το παιχνίδι μας. Κάναμε 21 λάθη. Ίσως ήμασταν λίγο πιο χαλαροί μετά την πίεση των τελευταίων ημερών και στα ταξίδια, αλλά και στο γήπεδο. Το ότι κερδίσαμε είναι πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Απόψε μίλησαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι»

Τα σέβη του στους παίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού υπέβαλλε ο προπονητής της ομάδας, ...