Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος”

Μαρτίνς:”Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος”

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της nova μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο.

08.11.2020

Αναλυτικά:

Για τη νίκη και την εμφάνιση με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που δεν σκοράραμε παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι ακόμα κι όταν δεν σκοράρουμε τρέχουμε πολύ τον αντίπαλο και τον κουράζουμε. Γενικότερα είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλό μας, κυριαρχήσαμε, στριμώξαμε τον αντίπαλό μας και φτάσαμε στη νίκη».

Για τον ΟΦΗ: «Κανένα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Σε κανένα παιχνίδι δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορεί ς να παίξεις γρήγορα σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Για Χασάν, Ελ Αραμπί: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι δύσκολο να διαλέξεις, αλλά πρέπει να παίξεις με έναν επιθετικό. Επίσης ο Σουντανί βρίσκει το ρυθμό του, ο Κάιπερς είναι διαθέσιμος και είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για Σισέ: «Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα που έχει η ομάδα μας. Είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Έχουν διάθεση όλοι να προσφέρουν. Ο γιατρός δεν ήθελε να παίξει, αλλά ο ίδιος αισθανόταν πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά και δείχνει τη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα».

Για τον Μπρούμα: «Πραγματικά έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ξέρει καλύτερα να παίζει σε μικρούς χώρους. Ο Λάζαρ και ο Γιώργος ξέρουν να παίζουν καλύτερα σε αποστάσεις. Αυτό είναι το θετικό του Ολυμπιακού ότι έχουμε λύσεις για κάθε περίσταση».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μαρτίνς:”Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες”

Όσα είπε στην κάμερα του novasports ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα ...