Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κόντης:”Βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε ποιότητα”

Κόντης:”Βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε ποιότητα”

Διαβάστε τι δήλωσε ο Χρήστος Κόντης, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

«Σίγουρα ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συζητήσαμε και αυτό που είπαμε ήταν ότι οι παίκτες προετοιμάζονται όλη την εβδομάδα για να δείξουν ένα παιχνίδι. Είναι η μέρα τους σήμερα. Νομίζω ότι βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε, τα παιδιά έκαναν μία τεράστια προσπάθεια σε μία έδρα όπου η ΑΕΛ έπαιξε με ψυχή, αλλά νομίζω ότι και εμείς βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε ποιότητα, καταφέραμε ένα δύσκολο παιχνίδι να το κάνουμε στο τέλος να φαίνεται εύκολο».

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη στην υπόθεση τίτλος: «Είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί νομίζω ότι η ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν έχει χάσει από καμία ομάδα, έχει μόνο νίκες και ισοπαλίες σε αυτό το γήπεδο. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε στο τέλος μία εμφατική νίκη με 0-3. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το πώς πανηγύρισαν οι παίκτες και αυτό δείχνει πως ήθελαν και σήμερα να βρεθούν και πάλι στην κορυφή γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει την στόφα του πρωταθλητή και για άλλη μία φορά θα συνεχίσει και θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Για το αν θα συνεχίσει στο τεχνικό τιμ: «Ναι θα είμαι στο τεχνικό τιμ».

Για το αν μίλησε με τον νέο τεχνικό: «Όχι δεν είχα κάποια συζήτηση. Από αύριο που θα είμαστε στο Ρέντη όλοι θα βρεθούμε να μιλήσουμε. Θα είναι μία καινούρια μέρα για τον Ολυμπιακό με την ομάδα στην πρώτη θέση».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Κόντης:”Όλοι στην ομάδα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους”

  Στιγμή αναδιοργάνωσης για τον Ολυμπιακό θεωρεί το τέλος της σεζόν ο Χρήστος Κόντης. Ο ...