Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / “Καλύτερος άνθρωπος, παίκτης και συμπαίκτης”

“Καλύτερος άνθρωπος, παίκτης και συμπαίκτης”

Ο Πάτρικ Γιάνγκ πιστεύει πως ο τραυματισμός του θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, παίκτης και συμπαίκτης, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στον Θεό. 

Ο θηριώδης center του Ολυμπιακού καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Έναν σοβαρότατο τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 22χρονος center θεωρεί πως αυτό ο “σκόπελος” που του παρουσιάστηκε έχει κάτι να του διδάξει.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος παίκτης και καλύτερος συμπαίκτης. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και για την συμπαράστασή σας». Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Αμερικάνος ψηλός.

 

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

«Η αιχμαλωσία του ελληνικού αθλητισμού από ανεξήγητες λογικές συνεχίζεται»

Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός συνεχίζεται. Ο Σύλλογος κλήθηκε σε απολογία και τιμωρήθηκε, ...