Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Δείπνο και ερυθρόλευκη φιλοξενία στην Μπνέι Σακχνίν

Δείπνο και ερυθρόλευκη φιλοξενία στην Μπνέι Σακχνίν

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Κυριακής, ανάμεσα στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού και την Μπνέι Σακχνίν, ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο V’ammos του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των δύο συλλόγων. Η αποστολή της Μπνέι Σακχνίν δείπνησε στο εστιατόριο και απόλαυσε την ελληνική και… ερυθρόλευκη φιλοξενία. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου παρέδωσε στον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Μπνέι Σακχίν κ. Mohamed Abu Younis τιμητική πλακέτα, δείχνοντας πως μια σπουδαία «ποδοσφαιρική φιλία» ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι γεγονός!

O κ. Γιώργος Παύλου μιλώντας προς τον Πρόεδρο της Μπνέι Σακχίν σημείωσε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην Ελλάδα. Έχουμε ένα αναμνηστικό να σας προσφέρουμε γι’ αυτή τη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα εδώ. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή και για άλλες συνεργασίες και για άλλες επισκέψεις στο μέλλον. Χαιρόμαστε που είστε κοντά μας. Το ποδόσφαιρο όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι, μας ενώνει! Θέλω να σας μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σήμερα μαζί μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Η σκέψη του όμως είναι εδώ μαζί σας. Τέλος, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημά σας και πάντα νίκες».

Με την σειρά του, ο κ. Mohamed Abu Younis παρέδωσε στον κ. Παύλου πλακέτα, για την άψογη συνεργασία και σχέση των δύο συλλόγων. «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν δίπλα σας, για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι μεταξύ της Ελλάδας και της Παλαιστίνης. Μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπνέι Σακχνίν. Η Μπνέι Σακχνίν είναι μία από τις 13 ομάδες που βρίσκονται στην Παλαιστίνη. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στη δική μας πατρίδα, οικονομικές και πολιτικές, αλλά η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο κόσμος εκεί, έχει μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο κ. Mohamed Abu Younis.

Εν συνεχεία τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρισκόμαστε εδώ και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να έρθετε και εσείς στην Παλαιστίνη, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι και να δείτε πως θα σας υποδεχθούν εκεί. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Και εμείς με την σειρά μας σας ευχόμαστε τα καλύτερα στις φετινές σας αγωνιστικές υποχρεώσεις και ευχόμαστε να κατακτήσετε και φέτος το πρωτάθλημα».

Τα στελέχη των δυο ομάδων, μετά το τέλος του γεύματος, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ποδοσφαιρικά θέματα, ενώ τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές της Μπνέι Σακχνίν, εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά του «Γ. Καραϊσκάκης», δεν σταμάτησαν… στιγμή να παίρνουν φωτογραφίες! Παράλληλα, ανέπτυξαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Συλλόγου μας.

Μεταξύ άλλων, στην όμορφη εκδήλωση που ακολούθησε, παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της CCC κ. Samir Sabbagh, οι κ.κ. Αντιπρόεδροι Makram Khoury, Fouad Khoury, Nafez Husseini και ο Δήμαρχος του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρέστησαν στο δείπνο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κώστας Καραπαπάς, ο επικεφαλής της πρώτης ομάδας κ. Φρανσουά Μοντέστο, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Λάιος, η Brand Management Director κα. Πέννυ Λάγκα, ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας, ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης, ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βασίλης Νάνος, καθώς και άλλα στελέχη του Συλλόγου μας.

 

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Γιαννιώτη (vid)

Δείτε τις δηλώσεις Γιαννιώτη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπέτις: