Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β. Μαρινάκης:”Η αλήθεια παραμένει ακλόνητη”

Β. Μαρινάκης:”Η αλήθεια παραμένει ακλόνητη”

O Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο για την πολύκροτη υπόθεση με τις συνομιλίες του Υπουργού Άμυνας με τον λιμενικό κ. Χριστοφορίδη.

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας αισιοδόξησε και επιχαίρει γιατί φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος.
Η σιωπή του τελευταίου διαστήματος διακόπηκε απο την ανάγκη ηχηρής αναγγελίας της προσποιητής ανακούφισής του, μέχρι την λογοδοσία του στη Βουλή. Αναλώθηκε δε σε ανούσιες μεγαλοστομίες και ύβρεις κυριαρχημένος από την πλάνη συγκάλυψης της πραγματικότητας.
Η αλήθεια παραμένει ακλόνητη ότι ο ίδιος είχε πολλές και μεγάλης διάρκειας αδικαιολόγητες και για παράνομο σκοπό συνομιλίες με τον κρατούμενο.
Καλούμενος να τις αιτιολογήσει στην Βουλή, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έδωσε απολύτως διαφορετικές και αντιφατικές αιτιολογίες.
 Φαίνεται να μην αντιλήφθηκε καν απο το εισαγγελικό πόρισμα το απλούστερο και σαφέστατο. Ότι, δηλαδή, διατάχθηκε πειθαρχική και ποινική έρευνα κατά των σωφρονιστικών υπαλλήλων για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον κρατούμενο, μέσω του οποίου ο Υπουργός συνομιλούσε μαζί του διαρκώς και αντάλλασσε μηνύματα.
Πώς λοιπόν να αναζητήσει κανείς συναίσθηση ευθύνης για τα πολύ σοβαρότερα, την έρευνα των οποίων θα διενεργήσει η Βουλή για τον ίδιο και ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου για τον λιμενικό, στους οποίους απεστάλη η δικογραφία. Έτσι μόνο δικαιολογείται η αντιστροφή που επιχειρεί ώστε την έρευνα για τα αδικήματα που διέπραξε να την θεωρεί έρευνα αδικημάτων δήθεν εις βάρος του. Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και τα λογοπαίγνια δεν μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια. Μπορούν, όμως, και πράγματι αποκαλύπτουν την αδυναμία διατύπωσης μιας πειστικής απάντησης».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/evangelos-marinakis-ivris-tou-k-kammenou-den-mporoun-na-siskotisoun-tin-alithia

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Μιλάνο

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ...