Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο Νίκος Γέμελος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αφιερώνοντας παράλληλα τον τίτλο στον Μιχάλη Κουντούρη. 

Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μας ζήτησε να κάνουμε αυτό το τρέμπλ. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στους άνδρες, στις γυναίκες και φυσικά την γενική βαθμολογία. Το καταφέραμε και αυτό το επίτευγμα είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί συνεχίζουμε την παράδοση. Ήδη έχει τεθεί ο στόχος για το επόμενο πρωτάθλημα. Το 60ο θα είναι ακόμα πιο σημαδιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και συγκεκριμένα τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με την συνδρομή του η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού μπορεί να προπονείται στο υψηλότερο επίπεδο και να πετυχαίνουν τις επιδόσεις που έχουν. Ο μεγαλύτερος στόχος μας δεν είναι απλά το 60ο Πρωτάθλημα, αλλά να έχουν και διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, με συμμετοχή σε τελικούς αλλά και μετάλλια, γιατί ουσιαστικά η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από τους αθλητές του Ολυμπιακού».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις μετοχές της Καραϊσκάκης ΑΕ

Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. ...