Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ήταν θέμα θέλησης και συγκέντρωσης»

«Ήταν θέμα θέλησης και συγκέντρωσης»

Η θέληση και η συγκέντρωση με την οποία έπαιξε σήμερα ο Ολυμπιακός, ήταν τα δύο στοιχεία που τον οδήγησαν στη νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Ήταν θέμα θέλησης και συγκέντρωσης. Ήταν αφύσικο αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα. Από την αρχή μπήκαμε αποφασιστικά, δείξαμε ψυχραιμία, παίξαμε σωστά, πήραμε μία διαφορά που συνέχεια ανέβαινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, πάμε την Κυριακή να παίξουμε τον τελικό των τελικών». Είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Τι ιδιαιτερότητες θα έχει το ματς της Κυριακής:«Και οι δύο ομάδες ξέρουν ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Τι αντίδραση περιμένει από τον Παναθηναϊκό: Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιδράσει. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Θα είναι πολύ σημαντικό να δούμε μέσα στο γήπεδο, ποιος θα μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη που τόσο θέλαμε»

Ο παράγοντας άμυνα, ήταν αυτός που οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπάγερν, σύμφωνα ...